FLAG je vodeći proizvođač sintetičkih jednoslojnih hidroizolacijskih sustava već od 1963. godine. Od onda, tehnološki zahtjevi građevinskih konstrukcija znatno su se promjenili uvodom novih materijala, načina gradnje i gradnjom sve zahtjevnijih i ambicioznijih projekata.
Zahvaljujući velikim ulaganjima u tehnološki razvoj i uskoj strukovnoj suradnji, FLAG se danas nalazi na svjetskom vrhu proizvođača sintetičkih hidroizolacija, nudeći uvijek inovativnije proizvode za sve postojeće i nadolazeće potrebe tržišta. Na taj je način osigurana stopostotna kvaliteta i učinkovitost FLAG-ovih sintetičkih hidroizolacijskih sustava, od same proizvodnje membrana sve do krajnje ugradnje od strane educiranih i certificiranih tehničara.

PVC hidroizolacijske membrane

su tradicionalno korištene još od 70-ih godina prošlog stoljeća. Zahvaljujući izvanrednim svojstvenim karakteristikama, njihov udio na tržištu neprestano raste tako da je već više od 50 milijuna m2 Flagovih FLAGON PVC membrana ugrađeno u svijetu. Zahvaljujući izvanrednom fleksibilnošću, FLAGON PVC membrane pokazale su se vrlo učinkovite na bilo kojem tipu podloge pogotovo one koje izdržavaju velike strukturalne promjene. Lako varive pomoću vrućeg zraka, FLAGON PVC membrane se postavljaju jednoslojno i tako pridonose uštedi na vremenu i sigurnosti na gradilištu.